Shopping Cart: 0 Products

JESENSKI POPUSTI!!! NOVA KOLEKCIJA – 50%

Drage čitateljice,

Nakon podulje pauze i laganog zapostavljanja bloga, tko me poznaje  – poznaje i razlog, vračam se sa? Novom temom? Ne! Popustima!

Ma da priznajem da i cijela ova stanka nije bila besmislena. Sakupila sam poprilično materijala za buduće teme, koje će sigurno pomoći budućim mladenkama.

Iz prve ruke posvetiti ću se korak po korak wedding planiranju i podijeliti sa vama sve korisne informacije. Odabir vjenčanice, fotografa, lokacije i drugo, koje će vam uštedjeti vrijeme, a možda i novčiće. Ali to u nekom budućem razdoblju, vratimo se mi današnjim popustima i kako do njih.

Na pragu je prvi dan jeseni, a sa njime i kraj sezone. A kako sa krajem sezone dolaze i sezonski popusti, u ovoj ću temi podijeliti odjevne predmete s mojim potpisom, kojima sam dodijelila poseban popust od 50%. Birati ću 3 odjevna predmeta idealna za kraj ljeta i ranu jesen, dok u online trgovini moći ćete pogledati cijeli asortiman na popustu klikom OVDJE!

Dopustite da široka paleta boja i prirodnih tkanina ručno oslikanih Batik tehnikom, uljepša i vaše posebne izlaske i trenutke, a mislima odvede u daleku Indoneziju. Da, jer je upravo o Indonezijskoj  kolekciji “Batik Technique” riječ.

Kako se sama kolekcija radila tokom epidemije, u samom sam startu odlučila prodavati kolekciju po posebnom popustu, a moje zadovoljne stranke mogu to i potvrditi.

U ovoj se temi ne želim previše zadržavati na kolekciji i opisu načina izrade, o tome sam već govorila,  možete pročitati u prijašnjem blogu na linku niže:

https://ingridrojcdesign.hr/kako-nastaje-kolekcija-batik-technique/

već bi željela istaknuti koliko me ova kolekcija obradovala. Uloženi trud, spoj boja, različitih tkanina i krojeva, čine ovu kolekciju jedinstvenom i jedna je od rijetkih koja posebno oživi na modelu, odnosno ženi. Prilikom svakog isprobavanja, bilo tokom editorijala ili kod mene u salonu, reakcije su bile uvijek iste: “Wow” , a slijedeća: “Kako meni to dobro stoji”!

No točkicu na “I” ostavile su frendice! Zna se da će prijateljice uvijek polaskati frazama poput: bravo, super to izgleda, dobro si to splela i slično… što većinom tako i misle, al kad ti 3 frendice odjeću i kupe – onda znaš da je to pun pogodak! Zato sam i naslovnu posvetila njima!

Eto, došli smo do samog kraja, a u slijedećim slikama predstaviti ću vam 3 različite haljine, od kojih je svaka snižena na 750,00kn! Unikat haljina za unikatnu cijenu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moguće naručiti OVDJE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moguće naručiti OVDJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moguće naručiti OVDJE!

 

 

Ostale moje modele i unikate možete pratiti na mom instagram profilu:

https://www.instagram.com/ingrid_rojc_design/?hl=it

ili na internet stranici:

https://ingridrojcdesign.hr/kampanje/

Do slijedećeg čitanja.

Ingrid Rojc, ing.odj.tehnologije i modni dizajner