Shopping Cart: 0 Products

Dostava i povrat robe

Prodavatelj mora naručenu robu isporučiti u roku od 10 dana, osim u slučaju da robu prodavatelj trenutačno nema na skladištu.

Ako proizvod imamo na zalihama isti će kupcu biti isporučen u roku  od 1-4 dana nakon narudžbe (ovisno o udaljenosti prodavatelja i kupca).

U slučaju izvanrednih okolnosti koji  nas (prodavatelja) sprječavaju da kupcu dostavi proizvod   u gore navedenom vremenu, kupac će o tome biti pravovremeno obaviješten koristeći podatke koje je kupac naveo u registracijskom obrascu.

Za narudžbe manje vrijednosti od 350,00kn,troškovi dostave se plaćaju u fiksnom iznosu od: 35,00kn.

Narudžbe u vrijednosti iznad 350,00 kn pa nadalje su oslobođene plaćanja dostavnih troškova unutar Hrvatske (plaća se isključivo dodatnih 6,00kn ako s je odabrana opcija plaćanja “plaćanje prilikom pouzeća”).

Narudžbe izvan Republike Hrvatske ne spadaju u skupinu kupaca oslobođenih od plaćanja poštarine nego se troškovi dostave obračunavaju prema posebnom poštanskom cjeniku.
Ako se greškom u sustavu ispiše cijena dostave koja nije prema uvjetima korištenja istu ćemo ispraviti i obavijestiti kupca za točnu cijenu koja je prema uvjetima korištenja.

Kupci koji robu plaćaju preko internet bankarstva ili putem opće uplatnice(virmanom) moraju imati na umu da isporuka njihove robe tek ide od trena kad uplata bude vidljiva na našem računu.

Potvrdu o uplati možete poslati na:

  • e-mail: ingridrojcdesign@gmail.com

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju kada je roba oštećena ili neispravna a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe.

Rok za reklamaciju je tri dana od dana primitka pošiljke.

Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon reklamacije putem:

  • e-maila:ingridrojcdesign@gmail.com
  • pismeno:INGRID ROJC DESIGN, KALDANIJA 32, 52460 BUJE

 

U nekim slučajevima određene proizvode nije moguće vratiti ako su raspakirani. U slučaju nemogućnosti isporuke nove robe prodavatelj će nadoknaditi poštanske troškove kupcu.