Shopping Cart: 0 Products

UNIKATNE MUŠKE T-SHIRT

Moda – Outfits – Trendovi – Revije – Modni dodaci… i mogla bi još bezbroj termina nabrojati, u kojima pretežito prevladava ženska odjeća.

Ne možemo kriti da smo skoro uvijek mi žene glavne protagonistice modnih pista, inspiracije mnogih dizajnera, muze velikih umjetnika.

Tako i ja sama glavni dio mojih inspiracija podarujem upravo ženama.

No, nedavno, malo zbog prvih upita, malo uz nagovor prijatelja, a malo i zbog potrebe promjene i izazova, odlučujem jedan dio mojih kreacija usmjeriti upravo njima.

Da cure moje, danas pričamo o njima!

Onima koji nas nerijetko pitaju: “Što da obućem?”

Onima kojima znamo ponekad servirati neukusan komentar: “Pa di ideš takav?”

Ali i onima koji nas više puta iznenade svojim dobrim odjevnim mixom.

Upravo njima, danas posvećujem moju temu: našim dragim muškarcima odnosno muškoj gornjoj odjeći. 

No, nećemo zaboraviti spomenuti da postoji i ona kategorija muškaraca: samosvjesna s određenom dozom narcisoidnosti, malo ekscentričnosti i željom za istraživanjem. Sve to zajedno čini muškarca koji želi oblačiti nešto različito od drugih.

Upravo ta inspiracija je ideja vodilja u odabiru modela za izradu unikatnih muških majica Ingrid Rojc Design, koje su postale aktualne u mom salonu. U ovoj ću temi predstaviti nekoliko modela i primjera, te detaljno ih opisati.

Sl.1 Leather & Swarovski Tshirt

U prvoj kombinaciji dijelim dvije verzije: dnevnu asimetričnu majicu, rezanog kroja s dodacima kože i patenta, te dodatno ukrašenu sa zakovicama na ramenu. Dok je druga verzija nešto elegantnija i jedostavnija podignuta sa velikim Swaroski kristalima u ovratniku, te manjim kristalima na ramenom šavu.

Sl.2 Leather Tshirt

Na ovoj slici prikazujem jednu od mojih najomiljenijih, gdje sam se kroz rezani kroj poigrala sa efektom sjaj/mat koristeću kožu i pamuk, te konture dodatno istaknula šiljastim zakovicama.

Sl.3 Flower Tshirt 

S.4 Geometric Tshirt

Slike govore same, cvijetni i geometrijski uzorci koji su dodani i kao podstavna tkanina na rukavu. Rezani kroj s dodacima zakovica i metalnih patenata.

Sl.5 NOVA TV – “In Magazin”

Basic majica boje antracita sa 2 lateralna patenta na otvaranje.

Sl.6 Work in progress – Rivet Tshirt

Sl.7 Work in progress – Brokat Tshirt

Dodatno želim napomenuti, budete li i vi željeli naručiti svoj unikat po mjeri slobodno me kontaktirajte.

No, budete li i vi žene željele iznenaditi svog dragog i darovati mu 100% unique handmade majicu – sigurno nećete pogriješiti.

Ostale moje modele i unikate, možete pratiti na mom instagram profilu:

https://www.instagram.com/ingrid_rojc_design/?hl=it

ili na internet stranici:

https://ingridrojcdesign.hr/kampanje/

Sl.8 Santorini Island

Majica ukrašena zakovicama u obliku piramide, Swarovski kristalima i šiljastim zakovicama primarna je za dnevne ali i večernje izlaske.  Koža i mreža su dodatne tkanine kojima sam se koristila. Koža je ušivena kao ukras dok je mreža korištena kao podstavni dio.

Dragi čitatelji i čitateljice,

nadam se da sam vas barem malo zbližila s modelima koji su dostupni u Ingrid Rojc Design. Ovo je samo jedan dio majica kojih izrađujem, ostali modeli su dostupni na upit, al svakako želim naglasiti da se svi modeli mogu personalizirati po mjeri.

 Do slijedećeg čitanja!

Ingrid Rojc, ing.odj.tehnologije i modni dizajner