Shopping Cart: 0 Products

UNIKATAN NAKIT ZA SVAKODNEVNI IZLAZ

Kao i uobičajeno svakoga tjedna nastojim predstaviti novu temu i ponuditi čitateljicama odjevne predmete vrijedne praćenja. Danas za promjenu želim govoriti o savršenom, praktičnom a ujedno jednostavnom modnom izlazu iskombiniranom zahvaljujući nakitu.

S dolaskom nove sezone želite renovirati svoj look, a ne znate kako? Onda, nedvojbeno ciljajte na nakit!

Minimal ili eccentric, na vama je odabir.

Ja danas biram ekscentričnost!

Važan, šaren, velik, unikatan, u prijevodu – nakit s osobnošću, realiziran od Šibenske dizajnerice nakita Sanje Kljajić, koja se krije iza imena  Handmade Sanjak.

Sanjak nakit predstaviti ću kroz nekoliko rijeći, onako kako sama dizajnerica piše o sebi:

Sanjak je kombinacija mog imena i prvog slova mog prezimena, a pod tim imenom se krije izrada unikatnog nakita. Zvuči zgodno i puno govori o meni kakva sam ja. Sanjar, romantična duša, nepopravljivi optimista, volim prirodu, zdravi humor, dobre i pozitivne ljude.
Nakitom se bavim punih 16 godina i još mi nije dosadilo, to je svijet samo za mene, gdje se potpuno dajem i svu dobru energiju unosim u svaki komad nakita.
Obožavam raditi sa raznim materijalima kao što su žica, staklo, kamen, koralj, poludrago kamenje, drvca tj. naplavine (koje pronalazim u koritu rijeke Čikole koja u ljetnom periodu presuši), minerali, kristali, fimo masa, bodlje tropskog ježa, ribarski konop, guma, a u posljednje vrijeme metali, aluminij, bakar, mesing i sve drugo što mi dođe pod ruku a može se ukomponirati u nosiv komad nakita.
Svakog dana naučim nešto novo i trudim se to utkati u moje radove.”

Kako sam i ja sama jedna od onih handmade dizajnerica, ne mogu ne podržati kreativnost, unikatnost i konstantnu želju za predstavljanjem nečeg novog – jer je to i moj princip rada te motivacija za daljnje nove kreacije. Osim toga sa Sanjom postoji već i uspiješna suradnja za moju Afričku kolekciju “AFRIKA-V”, koja se prenosila i na ovu godinu za novu kolekciju “Batik Technique” izrađenu od Indonezijskog batika.

Sl.1 AFRIKA – V2 – Naušnice i prsten od aluminijske žice, sve ručno savijano

                    

Sl.2 BATIK TECHNIQUE – Naušnice i narukvica od bakrenog lima ( rezane i turpijane )

Vama danas želim predstaviti nekoliko kombinacija, kako odabirom pravog nakita možete podići cijeli outfit, a da pritom birate samo dvije boje koje zasigurno imate u vlastitom ormaru: Black & White! Ako ne znate kombinirati boje, volite se uvijek oblačiti u crno ili eventualno bijelo ljeti, onda će vam ovih par primjera pokazati kako jednostavna garderoba može biti pun pogodak uz adekvatan nakit.

       

Za prvu dnevnu priliku biram haljinu Ingrid Rojc Design , jednostavnog pripijenog kroja, izrađenu od pamuka sa dodatkom čipke u obliku srca. Haljini sam pridodala 2 Sanjak prstena izrađena od aluminijske žice u istoj boji.

       

Na drugoj kombinaciji prikazujem dugu plišanu haljinu sa dva proreza, torbica i cipele su usklađene, a za nakit biram Sanjine zlatne naušnice i narukvicu. Sve je izrađeno od mesinga, dok su ukrasne kuglice od aluminijske žice.

Treću kombinaciju želim predstaviti kao dnevnu ali i većernju. Satenska duga haljina sa naramenicama, ukrašena sa predivnom Sanjak ogrlicom izrađenom od gume.

Dok četvrta kombinacija glasi: Ako vam se žuri, ne znate što obući, nemate ideju….dohvatite se vaših omiljenih traperica, obucite bijelu majicu, moja je Ingrid Rojc Design i stavite Sanjak naušnice koje vas neće ostaviti neprimijećene. Rezultat: spremne ste za kavu ili posao.

Za ove naušnice sama dizajnerica kaže da sam joj ja bila inspiracija, jer zna da volim plavu boju i naušnice koje ostavljaju dojam.

Drage čitateljice,

Ostale moje modele i unikate možete pratiti na mom instagram profilu:

https://www.instagram.com/ingrid_rojc_design/?hl=it

ili na internet stranici:

https://ingridrojcdesign.hr/kampanje/

Imate li želju ponuditi temu ili poslati upit, rado ću sa vama podijeliti moje savjete.

Do slijedećeg čitanja.

Ingrid Rojc, ing.odj.tehnologije i modni dizajner