Shopping Cart: 0 Products

POSTOJI JEDNA HALJINA…

Postoji jedna haljina…

Vjerujem da iza svake kreacije bilo kojeg umjetnika, postoji neka priča. U nekima više, u nekima manje, al zasigurno postoje one, koje nam ostaju pamćene za cijeli život. U sebi nose ne samo mnogo sati rada, pokušaja, utkane ljubavi, proživljenih emocija, već nose i posebnu priču.

Takva je upravo, priča ove haljine.

Haljinu počinjem kreirati u proljeće 2016.godine, u periodu kada sam spremala moju prvu modnu kolekciju pod nazivom: Ingrid Rojc. Ta je haljina imala posebnu inspiraciju. Što me navelo na to da je upravo taj događaj i upravo ta osoba, bila poticaj za takvu inicijativu, možda tek danas nakon toliko vremena mogu shvatiti zašto. Tek nakon dvije godine što je haljina iskreirana i kampanja odrađena… ta je osoba dobila posebno mjesto u mom srcu i odvela točno na mjesto di je ta haljina bila namijenjena u mojoj fantaziji.

…Ta osoba za tu priču nije znala… Ta mi je haljina otvorila vrata u svijetu dizajna.

Možda tek danas, nakon 2 mjeseca što je haljina prodana, shvaćam koliko je emotivno značenje imala za mene.

Haljinu danas krasi jedna predivna žena, i kako je u kratkom vremenu krenula iz Umaga za Rijeku, iz Rijeke za Zagreb, te dalje do Ibize, Pariza, pa sve do New Yorka….očito joj je bilo namijenjeno da putuje svijetom,..a u mom pamćenju ostavi ono najbitnije: realiziranu inspiraciju i lijepu emotivnu uspomenu.

Posvećena: V.Lilek

Slika: sa prve kampanje INGRID ROJC proljeće/ljeto 2016

Fotograf: Z.Ancel