Shopping Cart: 0 Products

OPĆE ODREDBE I UVJETI KORIŠTENJA

OPĆE ODREDBE I UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na Ingrid Rojc Design internet stranicu.

Obrt Ingrid Rojc Design vlasnik je ove internetske stranice i internetske trgovine.

Molimo vas da pažljivo pročitate uvjete korištenja naše internet stranice

Ingrid Rojc Design internetska stranica se može koristiti za Vašu privatnu upotrebu u svrhu dobivanja informacija o pojedinom proizvodu i/ili kupnji proizvoda. Korištenjem ingridrojcdesign.hr  internetske stranice i internet trgovine prihvaćate sve  uvjete korištenja te potvrđujete da ste ih u potpunosti razumjeli.

Ukoliko se iz bilo kojeg razloga ne slažete s bilo kojim od uvjeta, ljubazno vas molimo da ne koristite ovu internetsku stranicu i web trgovinu.

Korištenjem sadržaja ove internetske stranice korisnik prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost te prihvaća i sve rizike koji mogu nastati iz korištenja internetskih stranica.

Informacije, dokumenti i podaci koji su objavljeni na ovoj internetskoj strani, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Ingrid Rojc Design. Informacije, dokumenti i podaci objavljeni na ovoj internetskoj stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih prava.

Ingrid Rojc Design zadržava pravo izmjene sadržaja ove internetske stranice, bez najave.

Ingrid Rojc Design ne preuzima odgovornost za bilo kakve posljedice o nedostupnosti internetskih stranica iz bilo kojih tehničkih ili nekih drugih razloga.

PROIZVODI

Svi naši proizvodi dostupni na ovoj web stranici proizvedeni su u Hrvatskoj, prilikom čega je veći dio unikat.

Ingrid Rojc Design nudi proizvode odmah dostupne te određene proizvode koji se mogu proizvesti po vašoj mjeri. Za takve proizvode cijena je uvećana.

Svi proizvodi su dostupni u odjevnim veličinama koje su ponuđene, te uz svaki proizvod je naznačena i tablica s veličinama.

Ukoliko proizvod koji ste naručili nije dostupan, obavijestiti ćemo vas putem e-maila.

Svi proizvodi na fotografijama su prikazani što je točnije moguće. Molimo Vas da imate na umu da boja proizvoda može malo varirati.

Ingrid Rojc Design zadržava pravo promjene cijena svojih proizvoda, bez najave.

UVJETI KUPNJE

Uvjetima kupnje definirani su postupci naručivanja, plaćanja, dostave te reklamacije proizvoda na internetskim stranicama ingridrojcdesign.hr

NARUČIVANJE

Naručivanje je moguće svakim danom 0-24h.

Proizvod se naručuje spremanjem u košaricu.

Nakon potvrđivanja narudžbe, Kupac prihvaća uvjete korištenja te potvrđuje uplatu. Na taj način sklopljen je kupoprodajni ugovor između Kupca i Ingrid Rojc Design.

Naručivanjem Kupac prihvaća cijene i opis ponuđenih proizvoda.

 NAČINI PLAĆANJA:

  1. Uplatom na račun – nakon Vaše narudžbe, ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, automatski ćete primiti e-mail o Ingrid Rojc Design podacima za Vašu uplatu.

Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili putem opće uplatnice (banka, pošta, Fina. Proizvod će biti isporučen nakon vidljive uplate na računu.

  1. Plaćanjem pouzećem.

Ukoliko dođe do bilo kakve pogreške prilikom uplate, poput davanja krivih podataka, neplaćanja i bilo kojih drugih pogrešaka, Ingrid Rojc Design zadržava pravo otkazivanja Vaše narudžbe.

DOSTAVA

Proizvod koji ste naručili biti će isporučen u roku 1-2 radna radna dana nakon vidljive uplate na računu.

Proizvode naručene po Vašim mjerama šaljemo čim ih proizvedemo prilikom čega ćemo Vas kontaktirati. Proizvod se izrađuje isključivo za vas, pa je I vrijeme isporuke malo đuže. Između 10 – 15 dana.

Sve proizvode šaljemo putem Hrvatske Pošte.

TROŠKOVI / VRIJEME DOSTAVE

Dostava unutar Hrvatske je besplatna.

Ingrid Rojc Design ne preuzima odgovornost za bilo kakva kašnjenja do kojih može doći u procesu dostave poput vremenskih uvjeta, međunarodnih problema ili bilo kojih drugih problema za koje  Ingrid Rojc Design nema odgovornosti.

REKLAMACIJE

Zamjena ili povrat proizvoda se može izvršiti samo jednom i isključivo ukoliko proizvod nije nošen, korišten, oštećen te ako s njega nije skinuta etiketa, u roku 7 dana.

Zamjena proizvoda je moguća samo ukoliko je drugi proizvod dostupan.

Za sve informacije nas kontaktirajte na ingridrojcdesign@gmail.com

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sadržaj na ingridrojcdesign.hr  . internetskoj stranici zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove internetske stranice bez dozvole vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava te je podložno tužbi.

Korisnik nema pravo sadržaj ove internetske stranice kopirati, umnožavati, skidati, mijenjati, uređivati, distribuirati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, mijenjati sadržaj, uključivati na druge stranice ili medije ili koristiti na bilo koji drugi način osim za osobne upotrebe i kućanstvo.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Svi vaši podaci su zaštićeni.

Informacije skupljamo u svrhu ostvarivanja narudžbe. Web stranica Ingrid Rojc Design obvezuje se na poštivanje načela privatnosti.

 UPOTREBA KOLAČIĆA

Ova web stranica upotrebljava kolačiće – male tekstovne datoteke koje se nalaze na Vašem računalu kako bi web stranica pružila bolji korisnički doživljaj. Općenito, kolačići se upotrebljavaju za zadržavanje korisničkih postavki, pohranu informacija za stvari kao što su košarice za kupnju i anonimno praćenje podataka aplikacijama treće strane, kao što je Google Analytics. U pravilu, kolačići će poboljšati vaš doživljaj pregledavanja. Međutim, možda biste radije onemogućili kolačiće na ovoj web stranici i na drugima. Najučinkovitiji način za to je onemogućiti kolačiće u Vašem pregledniku. Predlažemo da se posavjetujte s odjeljkom Pomoć za preglednik ili pogledajte web stranicu About Cookies koja nudi smjernice za sve moderne preglednike.