Shopping Cart: 0 Products

NOVO PROTIV CELULITA – NIKAD BOLJI REZULTATI

U zadnjoj sam objavi najavila kako ću u idućoj temi govoriti o proizvodu kojeg i ja sama koristim. Iako sam obećala govoriti o bokovima, trbuhu i načinima kako prekriti, a još uvijek izgledati skladno, ipak ću prije toga pažnju posvetiti ovom vrhunskom proizvodu. Stime da i ova kategorija gore, s bokovima i trbuhom, će se itekako pronaći i u ovom tekstu.

Sad, netko će reći: kakve ti veze imaš s proizvodima!? Nikakve!!

Pa upravo zato što ih ne prodajem, na njima ne zarađujem, ne dobivam na poklon, to više možete vjerovati da vam želim predstaviti nešto što zaista vrijedi.

Da istaknem nešto:  sve vi koje u životu niste  imale točkicu celulita, … molim da odlepršate odmah sa ove stranice. Ne želim o vama ništa znati! 🙂 🙂

Dok sve vi žene, cure koje cijeli život vodite tu moju istu borbu, sigurno će te si uzeti vremena da malo o tome  pročitate.  U ovoj priči govorim isključivo moje osobno iskustvo. Iskustvo osobe koja u ničemu ne pretjeruje, ali osoba koja:  vježba 4 puta  tjedno, jede umjereno ( 4 do 5 put dnevno u manjim količinama ), pazi i ne pazi ( ako mi se jede slatko – jedem, ako poželim pizzu i paštu – opet jedem ). Svakodnevno pazim da unosim manje hidrata i više proteina, povrća i žitarica i ono najbitnije, pazim na hidrataciju ( 2,5l vode dnevno ). I da vas nisam čula – ja to ne mogu. Ni meni se ne pije, mogu ko deva izdržati, jer naprosto nikad nisam žedna , ali se potrudim.

Volim hodati, biciklirati, plivati kad mogu, ali uz sve ovo gore nabrojano i dalje ne proizlazim kao pobjednik. I dalje gubim bitku protiv zadržavanja vode u nogoma ( u prijevodu protiv celulita ).

Sad, ukoliko smatrate da ne morate voditi računa o ničem gore navedenom, ni ne čitajte dalje, jer ako ja gubim, vi ne krečite ni u boj!  🙂 

Ali sve vi koje se do nekih malih tjednih rituala trudite, a rezultati i dalje nisu oni željeni – isprobajte taj proizvod i nećete požaliti.

Proizvod u pitanju je Protagonist, poznate svijetske tvrtke KENKAI! Samo ime proizvoda dobro nagovještava, zar ne?!

 

Pa krenimo redom! Kad su mi prvi puta  prije godinu dana savjetovali taj proizvod, bila sam veoma skeptična, rekla sam si, opet neka prevara pustih obećanja, toliko sam već toga isprobala. No, ne bude mi teško, jer kud prirodnog sastava bez parabena, konzervansa i dodatnih mirisa, kud rađen od ljekovitih ekstrakata morskih algi, rekoh: „ pa zašto ne!“

I tako uzmem si ja 2 bočice prije ljeta i krečem sa testiranjem.

Proizvod nanosim svaku večer, i već nakon prvih nanošenja osjećam kako mi je koža glađa. No, to nisam tražila, celulit je i dalje tu. Prednost proizvoda jest ta što se nanosi vrlo jednostavno, samo se posprejate. Nikakvo masiranje, dubinsko masiranje, držanje po 15-20 minuta, već samo posprejate željeni dio, on se kristalizira na vašoj koži i kad se za minutu posuši, na koži ostaje u obliku soli. Da vam bolje dočaram, kao kad izađete iz morske vode. Kome smeta obriše, ja ostavljam. Nastavim dakle testirati proizvod i nakon ¾ potrošene bočice , konačno prvi vidljivi rezultati! Koža zetegnutija, glađa, obujam smanjen, celulit znatno manji – ja sretna! Vjerovatno sve očekujete kako ću vam sada reći da je nakon druge potrošene bočice sav celulit magično nestao! Ne, neću! To bi vam rekla da proizvod prodajem, ovako ću prenijeti samo istinu o efikasnosti ovog superproizvoda koji je meni smanjio volumen, zagladio kožu i skinuo 80% celulita. Ukratko rećeno, promjenio život!

Ono bitno što sam izostavila, možda sporedno nekome, ali meni od velike važnosti, jest design bočice. Protagonist dolazi u svijetlijoj kartonskoj ambalaži i predivnoj staklenoj bočici, boje morskih dubina. Al, to je vjerovatno moja mana da gledam uvijek u dizajn i detalje, a plava mi je inače favorit.

No, da ne duljim dalje o proizvodu, sve potrebne informacije o njemu možete pronaći na stranici mediteranea.com , gdje je proizvod moguće i naručiti klikom OVDJE . Sad vidim da je i u akciji, a moguća je i dostava pouzećem.

P.S. proizvod ne vrijedi samo za kritične točke stražnjice i nogu, već i trbuha.

Iskreno se nadam da ću nekome biti od pomoći. Korisne savjete je uvijek dobro neškrto podijeliti. Ne znam jesam li približno uspijela u ulozi promoterke, no nisam li – koga briga! Bitna je namjera, a ona je bila dobronamjerna. U idućoj se temi vračam mojoj struci, to mi bolje sjeda. 😉

 Drage moje, do slijedećeg čitanja.

Ostale moje modele i unikate možete pratiti na mom instagram profilu:

https://www.instagram.com/ingrid_rojc_design/?hl=it

ili na internet stranici:

http://ingridrojcdesign.hr/kampanje/

Ingrid Rojc, ing.odj.tehnologije i modni dizajner